domenica 2 giugno 2013

Petfest






Vártuk, eljött, és hamar eltelt. Izgatottan utazott Lily végig a városon, kifejezetten szereti. Amint beáll a villamos, teszem azt, ő már töri is magának az utat, hogy az elsők között szálljon fel. Az Andrássy úton pedig hatalmas mosollyal galoppozott végig, minden nyitott üzletajtón bekukucskált, mert hát tudnia kell, mi van odabent ;)

Kiértünk végül a Városligetbe, ahol már számtalan négylábú kispajtása szaladgált. Bár eleinte igen kíváncsian nézelődött, egy-némely fiú kutyus fele még érdeklődést is tanúsított, délutánra kezdett lelankadni. Hiába, az embereket még mindig jobban szereti, mint a kutyákat:) A babakocsikért egyenesen odavan, rögvest ismerkedni kezdett egy kisgyerekkel, ha nem veszem észre időben, még arcon is puszilja, jó szokása szerint:)

Láttunk baba-vaddisznót, Mekk Elek kisunokáit, Vukot, még Hachiko leszármazottjával is összefutottunk, no meg sok más édes szőrmókkal.

A repülő kutyák, vagyis a Fly Dogs bemutatója eszméletlen jó volt, egészen kedvet kaptunk hozzá. Lily egyébként is imád frizbizni, fiatal még, és tanulékony, fontolgatom, hogy csatlakozunk. Aztán jövőre mi is fellépünk:) Bár, tekintve milyen beszari ill. megszeppent volt, mikor a színpadra kellett mászni a Szépségverseny okán, és én hogy izgultam érte, tudván, hogy össze fogja csinálni magát 50 kutya között, lehet hogy nem olyan zseniális ötlet... De majd pont így fogom feloldani őt is, meg magamat.

Miről is van szó:
http://www.flydogs.hu/

A színpadon mögém bújva álldogállt a szentem :)
A bíra szerint nem Lily a legszebb, de nem baj, jó volt, a gazdisok mindig elolvadtak tőle, arról nem is beszélve, hogy nekem Ő a legszebb :)

És végül, de nem utolsó sorban, nagyon boldog születésnapot az én pöttöm Pannámnak, mert bizony tegnap lett 3 éves:)

Nessun commento:

Posta un commento

Vakkantsd el magad!